repotage

Jon GuideJag som driver Strapatser i Funäsdalen AB är Jon Wagenius. Jag, Jon är född och uppväxt i riktiga fjäll - Funäsfjällen. 


För min del tror jag att Strapatser grundades i ryggsäcken på pappas rygg. Där fick man sitta när man inte orkade gå hem själv efter fisketurerna. Att fiska och att vara ute på fjället var vårt gemensamma intresse och som för mig, förståeligt tagit mer och mer tid....

Jag är utbildad kock och guide med stor dragning till strapatser av olika slag, detta har blivit en bra kombination. Efter att ha jobbat ute i Svearike och i Norge bestämde jag mej för att åka tillbaka hem igen och satsa på Strapatser.

Våra kunder är allt från små och medelstora företag på konferens till busiga 8-åringar och adrenalinstinna ungdomar och vuxna som vill testa nya aktiviteter och sina gränser.

Jag vet att ni skulle uppskatta naturen som Funäsfjällen erbjuder och det oavsett om ni vill ha rekreation eller spänning. Många gäster har nämnt att närheten till våra vackra fjäll, den varma personliga servicen och det rika utbudet av aktiviteter till det mest positiva med detta omåde.

Alla våra aktiviteter kan utföras oavsett ålder och kondition. 

P.s Jon var vintern -98 nominerad till en av Sveriges bästa skidåkare av tidningen Åka skidor. Och redan efter 1 år i branschen blev vi nominerade till årets företag i Jämtlands län och blev 2005 årets nyföretagare i Härjedalen. 2014 blev vi årets företagare i Härjedalen. Jon är en av få guider i området som pratar härjedalska också!

af harjedalen 2014    affarsvarlden