indnord kanot

Njut av en ca 4 timmar lång vacker tur på Ljusnan i egen takt. Då räknar vi med att ni tar en lång lunch med ett bad samt ett par bensträckare. Paddlar man utan att stanna tar turen cirka 2 timmar. Sträckan startar nedströms Familjens Kristianssons kohage vid Flon, öster om Bruksvallarna och slutar på baksidan av Funäsdalsberget vid Bruksgården. Längs turen finns det många fina sandstränder som är som gjord för att göra ett strandhugg på. Ljusnan rinner sakta sakta och passar allt från nybörjare till de som paddlat myckt förut. Vill ni ha en guidad tur med an lagad lunch på en av sandständerna så kan ni boka oss på en tisdagstur. Men som sagt, turen är lättsam och vacker och vi tar hand om kanoten när ni är klar så vill ni inte ha guidad tur med ute-lunch, hyr en kanot och paddla själva.

I vattnet finns fin Öring så köp ett fiskekort och ta med fiskegrejerna! Har ni inte fiskespön så kan vi hyra ut det till er. Genom åren har lyriska gäster berättat om att de fått se bäver, älg, hare, räv och till och med björn! OM ni vill se någon av djuren så gäller det att paddla som en indian, tyst och stilla....

Vi hjälper med transport, kanoter och tipsar om allt som är värt att veta. 

Medtag rejäl fika eller lunch. 

Priser

900:- per kanot inklusive person transport, flytvästar och paddlar.

750:- per kanot och flytvästar/paddlar om ni tar er till start och mål själva. Vi tar hand om kanottransporten så när ni kommit ner i mål vid Bruksgården så lägger ni upp kanoten på vår släpvagn och sen tar ni er bil hem.

Vägbeskrivning: https://www.youtube.com/watch?v=8tlCshxDGFM&t=6s

Ni kan sitta 2 vuxna och 1 barn i en kanot.