Vandring

vandring snösommar

Skandinaviens äldsta reseanledning? I vårt område har de så kallade luftgästerna besökt oss sedan slutet av 1800-talet för att gå i våra vackra fjäll och insupa den höga klara luften.

Varje måndag i juli till och med mitten av augusti kan ni hänga med på vår fjällvandring med ute-lunch.

Eller varför inte sätta ihop er egen vandringsvecka? Är ni minst 8 stycken kan ni bo med oss på vår Lodge Fjällbäcken, stadig frukost med pannkakor, prinskorv, bacon och fil. Vi väljer och vrakar på turer i området, många startar direkt vid Fjällbäcken och en del reser vi i bil till. Lunchen som serveras kan vara lyxmackor med rökt renstek och soltorkade tomater eller en Wok på färska grönsaker och älgfilè. När vi kommer hem från dagen väntar bastun och dusch eller kanske till och med Jaccuzi'n? En aperitif på altanen innan rödingen serveras?

Är ni färre än 8 personer så kan jag alltid guida er även om ni inte bor med oss på Fjällbäcken lodge.

Dagsvandring

Vandringen går på något av områdets otaliga fjäll. Vi njuter av naturen och lär känna varandra och lära oss om flora och fauna. En kopp kok kaffe ingår. Barnen får saft.

Vill ni köpa till en 2-rätters lunch går det bra. Den kostar 250:- och måste förbokas.

Priser

Dagsturer

595:- per person. Inklusive kok kaffe.
Barn ej fyllda 12 år: 290:- Inklusive saft.

Vandringsvecka/Weekend

Begär offert. Ni bör minst vara 6 stycken. Vi kan ge offert med boende på Fjällbäcken lodge eller annat boende eller om ni redan har boende så får ni pris på enbart guidning.